Peus de porc gratinats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 kg. peus de porc
  • Llorer y farigola
  • 1/2 de tomaquets
  • 50 gms. d'orenga
  • 100 gms. de farina
  • 100 gms de mantega
  • 200 gms de formatge retllat emmental
  • 1/2 litre d'oli
  • Sal
  • Cuatre den d'all

4 racions

Utensilis

una olla de 5 litres
una bandeja de gratinar
una paella

Elaboració

posar a bullir els peus junt amb les herbes,(llorer i fariggola), fins que els peus estiguin ben bollits, que es pugui treurer els ossus. enfarinar-los y fregirlos, ben rossos per la pell, posar-los a una plata de poddar al forn.
S'enfarinen i es posen afregir ben rossos, emb el tomaquet rellat i els alls triturats, es possa a fregir a una peella junt amb l'orenga y una mica de suc de bollir-los i esposa a sobre dels peus, posa formatge retllat per sobre y mantega i a esgratinan al forn

4h

Notes

el temps de cocció es aleatori, ja que s'ha de tenir en compte que els peus estiguin ben cuits
i es pigui treure be els ossos sense esforç

Per


Recepta de cuina de Peus de porc gratinats
Peus de porc gratinats
per santiago

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1363 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: