Arròs brut / arrós de carn mallorqui

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Dieta: hipocalòrica
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Uns quants trossets de carns assortides (pollastre, conill, costella i llom de porc, guatlles,
  • Caça, etc.)·ceba·tomàquet madur·arròs·clavell en pols·sal·oli·aigua

6 racions

Elaboració

es posa a bullir l'aigua, en suficienquedit per a què l'arròs quedi clar. EN una cassola de
terra, amb una mica d'oli i un pessic de sal. es fregeixen els trossets de carn, fins que siguin ben rossos. Després, s'hi afegeix la ceba picada i es deixa fer ben rossa, també. LLavors s'hi tira el tomàquet ratllart es deixa coure bé, fins que el sofregit siqui fosc.
Quan estigui, s'hi posa l'agua. Quan bulli fort,s'hi posa L'arròs'el clvell i la sal. Es deixa
coure durat vint minunts i s'aboca, acta seguit, en el recipient de servir-lo, per parar L'e
bullició i que Larròs no es covi.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1322 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: