Hamburguesa enric

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Hamburguesa, all, julivert, menta, cervesa,oli, sal, pebre, i pa rallat.

4 racions

Utensilis

Paella, i una forquilla de fusta.

Elaboració

Agafem les hamburgueses i li afegim , all i julivert picat, la menta, pebre i sal, tot fen una bola amb la hamburguesa, li donem voltes fins que es fagi una pilota.
Desprès la aplanem donant-teli la forma de la clàssica hamburguesa, i la passem per pa ratllat.
Quant estigui calent l'oli ( no gaire oli ) posem la hamburguesa, i quant agafi el color daurat, li afegim una mica de cervesa.

15min

Notes

NO LLENCEU L'OLI, SUQUEU-LI PA.I BEVEU VI NEGRE... AAAHHHH GENIAL

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1183 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Giroenric diu:
Soc nou aqui i em voldria presenta.
Em diuen Enric Jiménez Gavilanes i soc de Girona, me agrada cuinar per els meus amics i familiars, i os puc dir que no cuino amb greix perque soc alergic al greix, no soc vegetarià, soc alergic al embutit, i al greix, tot i que menjo, pits de pollastre, i llom, (retallan el greix), i el que estic segur que mai utilitzare per cuinar, sera la crema de llet. Rebeu una cordial salutació.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: