Conill al forn

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Conill d'un kg. i quart
  • 2 tomàquets
  • 2 cebes
  • 2 pastanagues
  • 1/2 cabeça d'alls
  • Canyella en branca
  • Dues o tres fulles de llorer
  • Oli, sal i pebre
  • 1 ou i un altre all (per fer un all-i-oli)
  • Vi blanc sec

4 racions

Elaboració

Feu un alli-i-oli i reserveu-lo.
Escalfeu al forn a uns 180º.
Salpebreu el conill que ja tindreu tallat a quarts i el poseu en una safata que tindreu untada amb oli i l'enforneu uns vint minuts.
Feu una barreja amb els tomàquets tallats a quarts, les cebes tallades d'igual manera, les pastanagues en quatre trossos cadascuna d'elles, els alls, la branca de canyella i les fulles de llaurer; treieu la safata del forn, hi afegiu aquesta barreja i la torneu a dins uns 20 minuts més.
Passats aquests vint minuts, torneu a treure la safata, regueu el contingut amb el vi blanc i per sobre hi distribui l'all-i-oli que teniu reservat.
Ara, ho poseu altre cop dins del forn no més de set minuts, el temps adient per a que el conill absorbeixi la salsa i agafi el gust.
Amb aquest últim temps, ja queda llest.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6414 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: