Vol-au-vents, de bolets, porros, i mi cuit d'ànec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre vol-au-vents, de mida gran
  • Un pot de barreja de bolets, petit
  • Tres porros
  • Quatre rodelles de mi cuit d'ànec
  • Sal
  • Sal Maldon
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim: els porros tallats en rodelles molt fines, i la barreja de bolets.
Quan és cuit, ho picolem amb el ganivet, i omplim els vol-au-vents, amb aquesta barreja.
Tot seguit, posem una rodella de mi cuit damunt de cada vol-au-vent, i ho posem en el forn a 180º, fins que el fua s'ha desfet una mica. En el moment de servir-ho a taula, posem una mica de sal Maldon, i un rajolí d'oli d'oliva per sobre, i ja ho tenim llest per servir.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3979 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: