Conill estofat, amb llenegues negres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill de quilo i mig
  • Un pot mitjà, de llenegues negres
  • Brou de pollastre [Veure recepta]
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Dues fulles de llorer
  • Quatre alls pelats
  • El fetge del conill, fregit
  • Pa fregit
  • Julivert picolat
  • Un grapat d'ametlles torrades
  • Una cullerada de xocolata en pols
  • Un raig de conyac
  • Un raig de vi negre
  • Una ceba picolada
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa de mida gran
Una paella gran
Una batedora elèctrica
Uns estalvis de vímet

Elaboració

En una cassola de terrissa, fregim: el conill tallat a trossos regulars, dues fulles de llorer, dos alls pelats, i la ceba picada, amb oli d'oliva.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, un raig de conyac, un raig de vi negre, i un cullerot de brou de pollastre que cobreixi el conill, fins a la meitat.
A part, fregim la meitat del fetge del conill, i un cop fregit, el posem en el pot de la batedora elèctrica. Tot seguit, afegim: pa fregit, julivert picat, un all pelat, un grapat d'ametlles torrades, i un cullerada de xocolata en pols.
Ho passem per la batedora, amb una mica de brou, i ho reservem.
Quan el conill gairebé és cuit, afegim els bolets (passats per la paella amb una mica d'oli fins que hagin deixat anar la seva aigua), i la picada, i corregim de sal. Tot seguit deixem que s'acabi de coure tot junt, i ja ho tindrem llest per treure-ho a taula, en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2220 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: