Coc de moniato
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 moniatos 1Kg 500 gr
- 1 tassa gran de farina
- 1 tassa gran de sucre
- 2 cullerades de canyella
- Oli
8 racions
Elaboració
Es posen els moniatos a bullir i s'escorren bé. Es barrejen amb farina perquè quedi més compacte.
S'escampa per una safata, untada amb mantega, fent una capa d'un centímetre de gruix o una mica més.
Barrejes la farina + el sucre + l'oli fins que quedi textura de maionesa i es posa damunt del moniato.
Al forn durant 1 hora a 180º.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4027 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.