Coc de moniato

Ingredients

  • 4 moniatos 1Kg 500 gr
  • 1 tassa gran de farina
  • 1 tassa gran de sucre
  • 2 cullerades de canyella
  • Oli

8 racions

Elaboració

Es posen els moniatos a bullir i s'escorren bé. Es barrejen amb farina perquè quedi més compacte.
S'escampa per una safata, untada amb mantega, fent una capa d'un centímetre de gruix o una mica més.
Barrejes la farina + el sucre + l'oli fins que quedi textura de maionesa i es posa damunt del moniato.
Al forn durant 1 hora a 180º.

1h


Recepta de cuina de Coc de moniato
Coc de moniato
per Bel Cortès Garcia

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4027 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Conxita Ferrer diu:
Donc per suposat que després de bullir, es pelen ???
Joana M Garcés Riera diu:
Hola;
Es possible que no dugui ous ni llevat?
Gracies de Joana M.
Bel Cortès Garcia diu:
si es pelen després de bullir Conxita... hahahahaha
Joana no porta res més al posar-ho al forn queda una "crosta" torradeta de sucre per damunt i el moniato a sota...
està boníssim!
Jose Maria Querol Gellida diu:
A Benicarló es molt típic, però s'utilitzen moniatos blancs per a que quede més consistent i a la masa només es fique una mica de farina, ah i el sucre i la canyella es fiquen per damunt quan el treus del forn...mmm que bo!!!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: