All i oli de codony

Ingredients

  • 1 codony
  • 2 grans d'all
  • 1/4 l. Oli d'oliva
  • sal

10 racions

Elaboració

Es bull el codony amb la seva pell. Una vegada bullit se li treu la pell i es deixa refredar.
Es pelen els alls i es xafen al morter ben xafats, es posa la sal al gust i s'hi afegeix el codony. Es xafa tot ben ben xafat.
Una vegada fet això, es tira oli poc a poc tot remenant una mica de pressa. Veurem com l'all i oli va pujant. S'ha de procurar que no es negui.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3960 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: