Cigrons a la catalana

Ingredients

  • Cigrons cuits
  • 2 tomàquets madurs ratllats
  • 2 ous durs
  • Ceba
  • Vi blanc
  • Una torrada, o galeta, o pa sec
  • 1 gra d'all
  • Ametlles torrades
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal

Elaboració

Sofregim la ceba picada amb el tomàquet i quan estigui caramelitzat hi afegirem un raig de vi blanc, deixem que s’evapori l’alcohol i incorporem un got d’aigua deixem que bulli tot junt una estoneta i afegim els cigrons (ull, el liquid ha de cobrir-los, si cal posem'hi més aigua) i deixem que faci xup-xup uns 10 minuts.
Mentre farem una picada amb el pa, les ametlles, l’all, sal, julivert i una cullarada de cigrons cuits
També podem aprofitar ara per pelar i picar petitets els ous durs.
Incoporem la picada als cigrons, remenem bé i deixem 5 minuts més.
Un cop esta tot cuit, ja podem barrejar l’ou amb els cigrons i el plat està llest per servir.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4600 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: