Espardenya de Pagès, amb truita a la francesa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llesca de pa de Pagès de mig, ( D.O. pa català )
- Sal
- Oli d'oliva
- Un all pelat
- Un tomacó
- Tres ous
1 racions
Elaboració
Primer de tot, torrem la llesca, hi freguem l'all, i el tomacó, i la reguem amb l'oli d'oliva. A part, en una paella amb oli d'oliva, fem una truita a la Francesa, amb els tres ous, batuts. Un cop feta la truita, la posem damunt la llesca, i ja la podrem servir a taula.
30min
Etiquetes: La cuina de l'espardenya Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2263 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.