Ulleres de pasta de full

Ingredients

  • Massa de pasta de full congelada
  • Sucre

4 racions

Utensilis

Plata de forn, ganivet i un corró.

Elaboració

Unes dues hores abans de treballar, es posa a descongelar la massa.
S'estira la massa i es talla a rectangles d'uns 10 cm. S' hi tira força sucre.
La massa s'enrotlla per un cantó i per l' altre al mateix temps.
Es tallen les ulleres a un cm i mig. Per sobre també s'hi tira sucre.
Es col·loquen en una plata per anar al forn (untada amb una mica de mantega).
A 200ºC uns 15 m .

30min


Recepta de cuina de Ulleres de pasta de full
Ulleres de pasta de full
per Neus Oliva
Recepta de cuina de Ulleres de pasta de full
per Lourdes Xargayo

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10640 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

8 comentaris:

Domènec Garrofé diu:
Aquesta recepta la vaig fer fa molt de temps i encara recordo lo bona que está i fácil de fer. Ho tornaré a provar
Jordi Bosch Negre diu:
Molt maca aquesta recepte Neus.Salut i receptes!
Lourdes Xargayo diu:
Hola Neus...
Em varen dir que podiem "penjar" fotos nostres de les receptes d'altres "chef", doncs ho ho faig, perqué vegis que també m'han sortit bones i boniques. Gràcies.!
Salutacions
Josep G. Carbonell diu:
Hola a tothom/a!

Ahir tarda vaig fer la recepta per provar-la i he de dir que és super-efectiva, van sortir molt bé semblaven comprades al forn i tot!, només puc dir que vam fer un berenar de pel·licula!!

Moltes gràcies Neus per compartir la recepta amb la resta!

Salut a tothom/a!
Pilar Badia Mestres diu:
Mmmm,quina pinta mès bona. Probarè de fer-les.
Mireia Mateu diu:
Molt bones, jo les vaig fer fa temps i abans d'enrollar la pasta hi vaig posar xocolata ratllada i després denrollar-les hi vaig tirar sucre per sobre..... boniisssiimes!!!!
Hemi Mata diu:
BONÍSSIMES I SUPERFÀCILS DE FER !! DONEN EL PEGO !
Montserrat Ollé Perez diu:
Hola Neus,
disculpa, faix rectangues i enrotllar-los per cada cantó , com els talló son trozos de uns 10x10 cm. OI ?? una vegada plegats queden d'una peça de uns dos centimetres. Pot posar-hi una fotografia. no se molt bé con tallar-ho Moltes gracies.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: