Pastis de pinya molt facil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 llauna de pinya gran
  • Cireres amb almivar
  • 1 paquet de flam royal
  • Llet
  • 1 paquet de melindros o troços de pa de pessic

6 racions

Elaboració

Cobrir el fondo d'un moltlle de les rodanxes de pinya ben escorregudas, a cada forat posar una cirera amb almivar
Despres cubrir dels melindros o pa de pesic
Fer el flam segons les intruccions del fabricant.
Posar el flam al moltlle de pinya i melindros que quedi tot ben cobert
Despues deixar refredar, posar a la nevera
Per desmoltllar donari la volta, aixi es vweu tota la pinya i cireres

15min

Notes

Es millor fer un dia per altre
Es pot adornar al voltant amb fideus de xocolate, nata etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1989 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Laia Fontanet diu:
Aquest pastís quan faci més calor serà deliciós :D Me l'apunto ^^
María Àngels Mercader Sallés diu:
És boníssim i molt fàcil de fermesa les gràcies

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: