Bunyols de lluç

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 grms.de farina
  • 1 ou
  • Oli
  • 1/2 kg.de filets de lluç (congelats)
  • 1 culleradeta de llevadura amb pols

4 racions

Elaboració

Es descongela el lluç,es talla a troçets i es pasa per la paella amb una mica d'oli.
En un bol posarem la farina, el llevat, el rovell del ou, 2 culleradas d'aigua i sal.
Es remena be i afegim el lluç i la clara batuda a punt de neu.
Quant tinguem abundant oli ben calent a la paella i anirem posant a culleradetes la pasta, fins que es dorin.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: