Botifarra "mar i montanya"

Categoria:
Típica de: Mediterrànea
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 botifarres de carn de porc
  • 12 gambes o llagostins
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 pastilla de caldo
  • 1 copeta de conyac
  • 1 culleradeta de curri
  • 1 gra d'all
  • Julivert i oli

4 racions

Elaboració

Fregiu lleugerament les botifarres, traieu-les del foc i en el mateix oli, fregiu les gambes o llagostins i també reserveu-los.
En una cassola amb el mateix oli que queda, ofegeu les cebes picades fines (minipimer queden millor) i els tomàquets ratllats. Quan estigui fet, afegiu la salsa de curri, barrejada amb una tassa d'aigua amb la pastilla de caldo i el conyac.
Poseu les botifarres i les gambes o llagostins a la cassolla i deixeu-ho coure uns 15 minuts, 5 minuts abans d'acabar la cocció, afegiu-hi la picada.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: