Ametlles rampiyades

Ingredients

  • 1 vas de ametlles
  • 1 vas de sucre
  • Mig vas d'aigua
  • Mig vas de cognac

4 racions

Utensilis

Una paella
Una cullera de fusta
un vas gran

Elaboració

Es posa tot amb una paella i es deixa bulli, remena-ho de tan en quan, fins que quedi un caramel, bastant espès, afluixant el foc es remena sense parar fins que el sucre quedi ben enganxades a la ametlla, es retira del foc. Se emboliquen en un drap fins que estiguin fredes.

1h

Per


Recepta de cuina de Ametlles rampiyades
Ametlles rampiyades
per Rosa Oros

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2774 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Miquel À. Marina diu:
El proper dia esperem provar-les.
Pereta diu:
yo tambe les fai i a mes les torrades
ametlles rampinyade ti falte la n
Flora Martinez diu:
no en sabia fer, les probare de fer.
Hi ha te dire comb son de bones.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: