Pernilets de pollastre rostits al forn amb bolets i patates

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 Cuixetes de pollatre (2 per persona)
  • Una patata grossa o dues de mitjanes
  • 100 g de Bolets
  • Oli d’oliva verge extra
  • Llorer
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua

2 racions

Elaboració

Tallem les patates a daus.
Les bullim amb una fulla de llorer, uns 10 minuts, les passem per la paella amb una mica d’oli, uns 5 minuts.
Saltem els bolets en un paella amb una mica d’oli, fins que deixin anar l’aigua, hi posem una mica de sal i pebre. Uns 10 minuts.
Hi afegim les cuixetes de pollastre. Deixem coure uns 10 minuts.
Ho posem tot en una plata i al forn (preescalfat al voltant dels 200º), uns 10 minuts.
Ho treiem del forn i ho emplatem

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3445 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: