Trufes casolanes

Ingredients

  • 200 g de galetes maría daurada
  • 1 botellin de crema de llet
  • 180 g de xocolata en pols
  • 100 g de mantega fossa
  • 1 cullerada de conyac o cointreu o rom negra
  • 1 tros de taronja confitada
  • Fideus de xocolata

Elaboració

Tritureu les galetes ben fines, afegiu-hi la nata liquida, la xocolata en pols, la mantega fossa, el licor escollit i la taronja tallada ben petita.
Deixeu-ho tot a la nevera fins que estigui ben dura la pasta.
Feu boletes i passeu-les els fideus de xocolata.
Quan estiguin totes fetes, poseu-les altre vegada a la nevera.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1835 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: