Suquet d'anguiles amb patates

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Delta del Ebre
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg d'anguiles
  • 6 grans d'all
  • 15 ametlles
  • 1 culleradeta de safrà
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 2 fulles de llorer
  • 1/2 l d'aigua
  • 2 tomàquets
  • 1/2 kg de patates
  • Oli , sal i pebre

4 racions

Elaboració

Fem les patates a rodanxes d’un centímetre amb aigua i sal ( 10 minuts ) i les reservem.
En una cassola amb una mica d'oli, poseu-hi els alls laminats, el pebre vermell i el tomàquet, i sofregiu-ho durant un parell de minuts.
A continuació, afegiu-hi les anguiles tallades a trossos i les patates amb la sal, el pebre, el vi blanc i el llorer, i deixeu-ho coure uns 5 minuts, que faci xup xup.
Per fer la picada, poseu en un morter les ametlles, dos alls i el safrà, i tritureu-ho tot.
Tot seguit, afegiu a la cassola la picada i l'aigua, i deixeu-ho bullir durant 5 minuts.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3089 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: