Pit de pollastre amb herbes provençals i salsa de soja

Ingredients

  • 8 filets de pit de pollastre (o pava) tallats no massa fins
  • Herbes provençals
  • 1 dent d'all
  • 1 grapat de farina (per arrebossar)
  • 1/2 got aigua
  • 2 cullerades soperes de salsa de soja

4 racions

Elaboració

Posem farina en un plat, hi afegim la dent d'all picada molt fina i un grapadet d'herbes provençals.
Salem els filets de pit de pollastre i els passem per la farina. Posem al foc una paella ben antiadherent amb només un xic d'oli, anem sofregint el pollastre, el deixem fins que estigui ben dauradet i l'anem reservant en un plat.
Quan ja estiguin fets tots els filets de pollastre, els tornem a posar a la paella, afegim 1/2 got d'aigua i 2 cullerades soperes de salsa de soja, deixem coure uns 2 minuts (donant la volta al pollastre perquè s'empapi de la salsa per les dues bandes).
Servir de seguida ben calent amb la salsa per sobre.

15min

Notes

Queda molt tendre i als nens els hi encanta.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2364 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: