Salsa per calçots

Ingredients

  • 3 tomàquets madurs escalivats
  • 1 cabeça d'alls escalivada
  • 1 all cru
  • 40 ametlles torrades
  • 40 avellanes torrades
  • 40 pinyons
  • 4 nous
  • Oli (1/2 got)
  • Vinagre (a gust de cadascú)
  • 1 llesca de pa torrat
  • Nyora 1 cullera postre (jo la compro seca, en pols)
  • Pebre vermell 1 cullera postre
  • Sal

10 racions

Elaboració

Primer escalivo els tomàquets i l'all.
Mentre es refreda preparo la resta d'ingredients i els poso dins d'un recipient que
em permeti triturar-ho amb el minipimer. (recorda treure el cor a l'all cru)
Pelem i afegim tomàquets i all escalivat.
Ho trirurem tot alhora i afegim una mica més d'oli si convé.
Si ens queda molt espessa podem posar-hi una mica d'aigua
Tastem i si cal rectifiquem de sal i vinagre.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1990 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

MRosa Casanovas diu:
Hola a tots.
Fa temps que us segueixo i ara m'he decidit a aportar una recepta.
Espero continuar fent-ho.
Fins aviat.
Oriol Montull Fruitós diu:
Es pot millorar posant-hi més oli
MRosa Casanovas diu:
Si, tens raó. Jo posso a la baixa la quantitat d'oli als ingredients, però després ja comento que si pot posar més oli, a gust de cadascú.
Quim Lleonart diu:
Amiga Mª Rosa, si vas al meu bloc, podras veure la recepta del meu romesco, que no és altra cosa, que la meva salsa per calçots, i així podras veure una altra manera de fer-la Salutacions. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: