Crema de gírgoles

Ingredients

  • 600 gr de GÍRGOLES
  • 1 ceba petita
  • 1 patata petita
  • Una mica de mantega
  • Oli
  • Sal
  • 1 cubet avecrem (opcional)
  • Aigua

4 racions

Elaboració

En un casso apropiat hi posem la mantega i un rajoli d'oli (perquè la mantega no es cremi)
Tallem la ceba a grills prims i la posem al cassó que es sofregeixi una mica, tot remenant.
A continuació afegim les gírgoles netes, la patata tallada, el cubet,sal i ho cobrim d'aigua.
Ho bullim 20-25min i ho triturem amb el minipimer.
Ja podem posar al plat.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2394 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: