Carxofes amb cansalada ibèrica

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg. Carxofes
  • 150 gr. cansalada ibèrica
  • 100 gr. botifarra negra
  • 2 cebes, 4 grans d'all, 1 llimona, oli, safrà,
  • Sal, pebre i un got de vi blanc

4 racions

Utensilis

Cassola, cullera de fusta.

Elaboració

Talleu les cebes en juliana i la cansalada a daus. Netegeu les carxofes talleu-les per la mitat i reserveu-les amb aigua i llimona. Daurar la cansalada i la ceba afexiu les carxofes i els grans d'all partits. Ofegueu uns minuts, salpebreu, incorporar el safrà i el vi blanc. Tapar la cassola i deixar coura a foc baix 30 minuts. Si és necessari afegir una mica d'aigua. Cinc minuts abans d'acabar la cocció afegir les rodanxes de botifarra.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2105 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: