Granissat de préssec

Ingredients

  • 1 kg de préssecs madurs
  • 500 ml de cointreau o licor de préssec
  • 1 barra de gelat de vainilla
  • 8 o 10 glaçons de gel

4 racions

Elaboració

Peleu els préssecs, trossegeu-los i tritureu-los amb la batedora
Afegiu-hi el cointreau o el licor de préssec. Barregeu-ho, afegiu-hi
els glaçons de gel, remeneu uns minuts i poseu-ho al congelador unes
hores. Retireu-ho i grateu-ho amb l'ajuda d'una cullera fins que tingui
textura de granissat. Serviu-ho en una copa acompanyat d'una bola de
gelat de vainilla

20min

Notes

Pesdó em vaig passar d'un 0 son 50 ml


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2602 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: