Xurrasco de cabrit

Ingredients

  • Tres tires de xurrasco de cabrit
  • Un raig de vi blanc
  • Un raig de brandy
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt
  • Una patata
  • Un raig de oli de oliva
  • Una mica de romaní picat

1 racions

Elaboració

Agafem una plata de forn i la untem amb oli de oliva.
Posem les tires de xurrasco a la plata.
Pelem i tallem la patata a trossos i la posem a la plata.
Mullem amb el vi blanc i el Brandy.
Salpebrem tot.
Escampem el romaní picat per sobre.
Escalfem el forn a 180 graus i posem la plata uns 15 minuts.
De tant en tant anem mullat la carn i les patates amb el suc del fons de la plata.
Passats els 15 minuts estarà llest.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4242 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Molt bona! La he fet guisada alguna vegada..

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: