Gelat de vainilla amb codony i canyella

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 codonys
  • 1 got de mel
  • 1 got petit d’ aigua
  • 1 llimona (el suc)
  • ½ l. de gelat de vainilla

Elaboració

Netegeu els codonys, talleu-los pel llarg en dos o més trossos i traieu-ne el cor. Deixeu-los en remull durant una hora o més en un recipient amb aigua i suc de llimona. Poseu-los en un plata de forn, amb la pell cap amunt, tireu-hi mig got de mel i poseu-los a forn baix durant uns 30 minuts. Traieu-los, gireu-los, tireu-hi la resta de la mel i l’ aigua i torneu-los al forn uns 25 minuts. Deixeu-los refredar.
Col·loqueu uns talls de codony en una copa de servei i poseu-hi al damunt el gelat de vainilla.

1h 30min

Notes

Podeu fer la recepta també amb sucre (1 got).
Podeu decorar el plat amb canyella en pols i mel; podeu posar uns pinyons damunt del gelat i afegir-hi una mica de nata muntada.
Si voleu fer la recepta més simple pelarem i bullirem en aigua, sal i oli els codonys. Després els escorrerem i els ensucrem.

Recepta publicada al DGS per en Jaume Fàbrega.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1276 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: