Coca de forner

Ingredients

  • 50g de llet a temperatura ambient
  • 50 g d'aigua
  • 25g d'oli
  • 12g de llevat fresc
  • 30g de sucre
  • 200 g de farina
  • Un raig d'anís

2 racions

Elaboració

1: Barregem la llet, l'aigua i l'oli i hi desfem el llevat fresc.
2: Hi afegim el sucre i un raig d'anís al gust de qui s'hagi de menjar la coca.
3: Afegim la farina a poc a poc i ho anem amassant. És tipus massa de pa.
4: Fem una bola amb la massa i la deixem fermentar durant 1 hora aproximadament.
5: Amb l'ajuda d'un corró (o estri similar) estirem la massa fins que tingui un gruix d'1 o 2 centímetres i la tornem a deixar reposar fins que dobli el seu volum (una 1/2 hora).
6: Untem la coca amb oli i hi tirem sucre per damunt.
7: Es cou al forn a 200ºC durant uns 10 o 12 minuts.
8: Quan la traiem del forn s'hi pot tirar un altre raig d'anís per sobre.
9: I una vegada fredes ja ens les podem menjar. És molt recomanable acompanyar la coca de forner amb una tassa de xocolata desfeta.


Recepta de cuina de Coca de forner
Coca de forner
per Cuina Ficció

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4674 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Lo (st) Indequitxen diu:
Aquesta tarda he fet la teva coca. M'ha quedat perfecta. A l'hora d'enfornar-la li he tirat per sobre, sucre, oli d'oliva verge i matafaluga.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: