Canyes de pasta de full amb cabell d'angel i xocolata

Ingredients

  • 1 lamina de pasta de full rectangular
  • 1 ou per pintar
  • 1 llauna de cabell d'angel
  • 1 lamina de pasta de full rectangular
  • 2 rajoles de xocolata sense llet
  • Ametlla granet
  • Sucre

10 racions

Elaboració

CABELL D'ANGEL
Desenrotllar 1 lamina de pasta de full i partiu-la per
la meitat a lo llarg.
Escampeu-hi cabell d'angel per sobre. Pinteu la bora amb ou batut i doblegueu-la sobre si mateixa.
Aplaneu-ho amb els dits i feu-hi uns talls com si fossin una cresta.
Pinteu-la amb l'ou batut, escampeu-hi les ametlles i sucre.
Feu el mateix a l'altre meitat.
Partiu-les per la meitat perquè no siguin tant llargues
XOCOLATA
Desenrotlleu 1 lamina de pasta de full i partiu-la per la meitat a lo llarg.
Poseu-hi en el centre dues tires de xocolata. Pinteu la bora amb ou batut i doblegueu-la sobre si mateixa.
Aplaneu-ho amb els dita i feu-hi uns talls com si fos una cresta.
Pinteu-la amb l'ou batut, feu-hi uns talls en diagonal a sobre i poseu-hi ametlles i sucre.
Feu el mateix a l'altre meitat.
Poseu-ho al forn a 200ºC amb escalfor dalt i baix durant 25 a 30 minuts.

Notes

el xocolata es per fondre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2274 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Joan. R. Carbonell diu:
Jo he fet servir pasta de full del mercadona, ja que venen dues peçes, i així es poden fer servir una de cada manera.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: