Cuixes de gall dindi estofades a la taronja amb boletes de patata i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis cuixes de gall dindi ( una per persona)
  • Oli d'oliva
  • Salsa de taronja,( està a les meves receptes), la quantitat de salsa, ha de cobrir les cuixes.
  • Sis patates grosses
  • Un pot de barreja de bolets, de mig quilo
  • Sis alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Picada d'alls, julivert, i oli d'oliva, (feta amb la batedora).
  • Mig got de conyac
  • Mig got de vi ranci

6 racions

Utensilis

Un estri per fer boletes de patata.
Una safata fonda, pel forn
Una cassola de terrissa

Elaboració

Agafem les cuixes, les salpebrem, i les posem a la safata del forn amb: els alls pelats, el llorer, el conyac, i un bon raig d'oli d'oliva.
Ho enfornem a 180º, tot remenant-les de tant en tant, fins que són rosses, i les reservem.
Seguidament, posem la safata al foc, i a foc ben baix, deixem que arrenqui a bullir.
Tot seguit, afegim el vi ranci per desgrassar,afegim la salsa de taronja, i la passem a la cassola on acabarem de coure-les.
Mentre les cuixes es van coent, agafem una paella amb oli d'oliva, i fregim les boletes de patata, que haurem fet, amb l'ajud de l'estri de fer boletes.
Quan són mig fregides, les corregim de sal, hi afegim unes cullerades de picada, i quan són rosses, les reservem.
Quan les cuixes ja són gairebé cuites, afegim les boletes de patata, i els bolets, i deixem que s'acabi de coure, fins que tot plegat és cuit, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2307 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: