Potatge de cigrons amb botifarra esparracada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de cigrons bullits per nosaltres
  • Una botifarra negre de perol
  • La part blanca de sis porros
  • Tres alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Dos litres del brou de bullir els cigrons
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Tomàquet fregit
  • Un grapat de fideus del nº2

6 racions

Utensilis

Una sopera de porcellana, ben bonica

Elaboració

En una cassola fonda, fregim els porros amb oli d'oliva, els alls pelats i el llorer.
Seguidament, afegim una mica de tomàquet fregit, i el brou de coure els cigrons.
A continuació, afegim la botifarra esparracada, amb l'ajud d'un ganivet, i el grapat de fideus del nº2. Anem remenant amb una espàtula, corregim de sal, fins que tot el conjunt és cuit, i ja el podrem servir a taula en una sopera de porcellana ben bonica.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2417 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: