Potatge de mongetes del ganxet amb col-i-flor, arròs i xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de mongetes del ganxet, cuites
  • 300 grams, de xixorrites
  • Mitja col-i-flor, de mida mitjana
  • Tres litres d'aigua mineral
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre vermell dolç
  • Un got de vi blanc
  • Quatre porros,( la part blanca)
  • 150 grams d'arròs tipus bomba

6 racions

Utensilis

Una sopera de porcellana, ben bonica.
Una cassola fonda

Elaboració

Primer de tot, tallem la col-i-flor en botonets, i la rentem a raig d'aixeta.
Seguidament, en una olla fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim els porros, i quan són mig cuits, afegim les xixorrites, i la col-i-flor.
A continuació, afegim una cullerada de pebre vermell dolç, i abans no es cremi afegim un got de vi blanc. Seguidament, posem l'aigua, i deixem que arrenqui el bull, a foc mitjà.
Quan tot el conjunt és gairebé cuit, afegim l'arròs, i les mongetes, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat, fins que l'arròs és cuit. Acte seguit, ja ho podrem servir a taula, en una sopera ben bonica.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2431 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: