Vedella amb pèsols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llata de vedella
  • Llard de porc o oli d'oliva
  • 2 cebes de Figueres
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 Kg. de pèsols frescos acabats de collir
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branca de farigola
  • 1 dl. de vi negre
  • 1 dl. de vi ranci
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Salpebreu la llata i poseu-la en una cassola amb una cullerada de llard i un raig d'oli.
Poseu-la uns minuts a forn fort perquè s'enrosseixi dels dos costats.
Quan es comenci a enrossir, afegiu la cabeça d'alls oberta pel mig, les cebes pelades i tallades a tires fines, la fulla de llorer i la branca de farigola. Deixe-ho coure lentament a foc baix.
Quan les verdures estiguin ben estofades, incorporeu-hi el vi ranci, el vi negre i deixeu-ho reduir.
Tot seguit, tireu unes llossades d'aigua calenta fins que la llata estigui gairebé coberta i deixeu-ho coure a foc ben baix. Ha de quedar ben tendra.
Una vegada cuita, trieu la llata, deixeula refredar i talleu-la a rodelles.
Torneu-la a posar a la cassola i en els últims moments de la cocció afegiu-hi els pèsols, poseu a punt de sal i deixeu-ho acabar de coure.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4737 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: