Sherry Cornetes amb crema de Maduixes

Ingredients

Per les Cornetes (En surten, de 8 a 12 peses):

  • 2 cullerades de xerès sec
  • 2 cullerades de crema
  • 40 g de glucosa
  • 1 mica de sal
  • 50 g de farina tamisada
  • 1 culleradeta de ratlladura de llimona

Per la Crema de Maduixes:

  • 100 g de maduixes
  • 1 cullerada de sucre
  • ½ culleradeta de suc de llimona
  • 2,5 dl de crema, batuda
  • Maduixes per adornar

6 racions

Utensilis

Planxa per fer gofres

Elaboració

Per les cornetes:

Barrege la pasta amb la crema de llet, el xerès, el sucre i la sal, afegeix la farina, passa-la pel sedàs, i afegeix la ratlladura de llimona.
Deixa reposar 1 hora.
Posa a la planxa per fer gofres 1 cullerada de la massa i cou fins que estigui cuita, enrotlla en la forma de fusta i forma les cornetes rodones.
Deixa que es refredi.

Per la crema de Maduixes:

Talla les maduixes en cubs i agrega el sucre i el suc de llimona, i barreja bé amb la crema.
Col•loca les cornetes en els plats de servir i omple amb la crema de maduixes preparada, decora amb les maduixes i serveix immediatament.
Les cornetes romanen fresques en una caixa ben tancada al voltant d'1 setmana, i conserven el sabor, també sense omplir. Per tant, val la pena preparar el doble de la quantitat de massa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1062 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: