Amanida estiuenca d'alvocat, xerris i gambetes amb vinagreta d'alvocat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vinagreta d'alvocat,( la trobareu a les meves receptes)
  • Dos alvocats mitjans
  • Una safata de tomàquets xerris
  • 300 grams de gambetes pelades,( poden ser congelades)
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Un atuell gran
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, preparem la vinagreta d'alvocat com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, netegem els alvocats, els pelem, els tallem a quadrets mitjans i els posem en l'atuell. Seguidament, tallem els tomàquets xerris per la meitat i els posem juntament amb els alvocats. A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim les gambetes durant tres minuts, les refredem amb aigua freda, i les posem juntament, amb els alvocats i els xerris.
A continuació, afegim la vinagreta d'alvocat, ho remenem tot plegat, i ja podem muntar el plat i treure a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

828 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: