Zitronenrisotto

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g Risottoreis, z. B. Arborio
  • Salz
  • 3 dl Rahm
  • 1 Zitrone
  • 3 frische Eier
  • 1,5 dl Gemüsebouillon
  • 75 g geriebener Parmesan
  • 0,5 Bund Basilikum
  • Pfeffer

4 racions

Elaboració

Reis 15-18 Minuten in Salzwasser knapp bissfest kochen. Abgiessen und abtropfen lassen.
Die Hälfte des Rahms flaumig schlagen.
Zitronenschale fein abreiben, Frucht auspressen.
Eier, restlichen Rahm, Bouillon, Parmesan, Zitronenschale und -saft in einer Pfanne verrühren.
Reis dazugeben. Vorsichtig unter ständigem Rühren erwärmen, bis die Flüssigkeit leicht zu stocken beginnt.
Pfanne vom Herd ziehen.
Basilikum¬blättchen von den Stielen zupfen.
Reis mit Schlagrahm und Basilikum verfeinern, mit Salz und Pfeffer abschmecken.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

138 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: