Ous amb Salsa de Mostassa i Estragó

Ingredients

  • 1 quilo de patates noves
  • 6 ous
  • 2 culleradetes d'oli
  • Sal iodada
  • 2 cullerades de farina
  • 300 ml de llet
  • 100 ml de brou de verdures
  • 4 cullerades de mostassa suau
  • Una mica d' estragó fresc
  • Pebre al gust

4 racions

Elaboració

Neteja les patates a fons i cou en aigua salada durant uns 20 minuts.
Cuina els ous durant 9 minuts.
Escalfa l'oli, en una cassola.
Afegeix la farina.
Aboca la llet i el brou, cou, i no deixis de remoure.
Afegeix sal i pebre i assaona amb la mostassa.
Refreda els ous amb aigua freda, pela i escalfa de nou en la salsa
Esbandeix l'estragó, talla en tires fines i barreja amb la salsa de mostassa.
Escorre les patates, no és necessari pelar.
Prepara els plats amb les patates, ous i salsa de mostassa.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1464 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Per al forer o Forera que em demana que rectifiqui la recepta perquè no especifico com es couen els ous.

rimer de tot treu-los de la nevera, és molt convenient refrigerar-los pel perill de la salmonel·la.
Posa l'aigua en un cassó, la quantitat que els cobreixi durant la cocció.
Porta l'aigua a ebullició, llavors serà el moment d'afegir els ous i coure'ls durant 9 minuts, passat aquest temps, retira'ls del foc, Refreda'ls en aigua freda, perquè no et cremis al pelar-los.
Tallar com millor et sembli, i et quedaran uns magnífics ous durs, com segurament acostumes a fer.
Per si et queda algun dubte per coure ous durs al cap de 9 minuts, pots demanar-me més detalls, si mires la fotografia al final de la recepta veuràs com són els ous durs.
Espero que amb les meves especificacions t'hagi ajudat.
Amb una forta abraçada
Joan.c
Joan Corminas diu:
Per en Valentí Rasa

Ous amb salsa de mostassa i estragò

Per casualitat avui he vist la teva nota al Fòrum de fa 7 mesos, per si encara estàs actiu en el Fòrum, et dono la meva resposta a les teves preguntes "bajanes"

Quan peles els ous? Jo acostumo a pelar-los quan ja estan cuits.

Que fas perquè no es trenquin? Jo acostumo a treure'ls de la nevera 1 hora abans de coure'ls, sempre afegint un rajolí de vinagre a l'aigua de cocció, si vaig amb pressa, els tinc 10 minuts en aigua temperada.

Que fas perquè no quedi enganxada la closca amb l'ou? Jo quan acaba el temps de cocció, els poso a refredar en aigua ben freda, d'aquesta manera els ous es pelen millor.
joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: