Risotto de ceps

Ingredients

  • 1 ceba tallada
  • Un grapat de ceps deshidratats
  • Arròs caroli
  • 750ml de brou de pollastre
  • Una mica d'aigua de hidratar els ceps
  • Sal pebre
  • Formatge parmesano en pols

2 racions

Elaboració

tallarem la ceba i la posarem a fregir a foc lent, un cop tinguem la ceba ja cuita amb un color daurat i afegirem els ceps i els courem una mica, seguirem posant l'arròs i el barregem conjuntament amb la ceba i els ceps fins a daurar una mica , seguidament i anirem introduint el caldo de pollastre poc a poc perquè es vagi fent l'arròs també hi afegirem una mica de l'aigua de hidratar els ceps perquè així agafi mes aroma a cep ho rectificarem de sal i pebre i quant ja estigui l'arròs cuit hi afegirem el formatge parmesà en pols fins que estigui ven desfet, un cop estigui acabat l'arròs ho deixarem reposar abans de servir.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4069 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: