Pebrots del piquillo farcits amb botifarra de perol, arrebossats amb persillé

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze pebrots del piquillo en conserva
  • Salsa per pebrots del piquillo [Veure recepta]
  • Farsa de botifarra de perol [Veure recepta]
  • La persillé [Veure recepta]
  • Farina
  • Tres ous batuts
  • Oli d'oliva
  • Cruixent de verdures [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Una mànega pastissera sense broc
Una paella gran

Elaboració

Primerament, farem la salsa dels pebrots, i un cop feta, la reservarem calenta damunt la planxa. A continuació, farem la farsa de botifarra de perol, com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem.
Tot seguit, prepararem el cruixent de verdures tal com explico a la meva recepta, i un cop fregides, les reservarem damunt un paper de cuina. A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplirem els pebrots amb la farsa de botifarra de perol. Tot seguit, els passarem per farina, ou batut, la persillé, i els fregirem una mica.
Un cop fregits, passarem a muntar el plat : posarem tres pebrots en forma d'estrella en el centre, els cobrirem amb una mica de salsa pel damunt, i per acabar el plat, en el centre posarem un niu de cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1311 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: