Cap-i-pota de vedella amb vinagreta

Ingredients

  • 600 grams de cap-i-pota cuita
  • Suc de llimona
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Mostassa, (de la que vulgueu)
  • Vinagre de mòdena
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa del tamany de les de crema catalana
Un bol de vidre de mida mitjana
Un batedor de varetes
Uns quants escuradents

Elaboració

Primerament, agafem la cap-i-pota, i la tallem a quadrets regulars més aviat petits.
Tot seguit, en el bol de vidre posem: un polsim de sal, un polsim de pebre negre, un raig de suc de llimona, un punt de mostassa, un raig de vinagre de mòdena i un bon raig d'oli d'oliva. Seguidament, anem remenant amb l'ajud del batedor de varetes, tot muntant una vinagreta, fins a tenir la quantitat desitjada, (si cal, afegim més oli d'oliva).
A continuació, remenem la vinagreta amb la cap-i-pota, i la repartim en les cassoletes, i ja ho podrem servir a taula.(per fer més bonic, ho sevim amb uns quants escuradents clavats en els trossos de la cap-i-pota).

40min

Notes

Aquesta, és una recepta que a casa meva la portem fent al menys uns quaranta anys. És molt adient per fer un aperitiu fred.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6830 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: