Patates Farcides a l’estil Suïs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 16 patates mitjanes (preferiblement que no siguin farinoses),
  • Sal,
  • 450 g de formatge Gruyère, Raclette o un altre formatge,
  • Pebre negre acabat de moldre,
  • 16 llesques de cansalada (bacon),
  • 16 petites fulles de llorer fresques (es poden ometre),
  • Mantega pel motlle,
  • 225 ml de brou

4 racions

Elaboració

Cou les patates sense pelar en aigua amb sal.
Talla un quart del costat superior de les patates i separa per fer de tapadora.
Buida amb un instrument apropiat, deixant una vora d'uns 5 mm.
Talla el formatge a daus i col•loca cubs de formatge en cada patata
Posa una fulla de llorer a cada patata, col•loca la tapadora reservada i embolica amb 1 tall de cansalada.
Col•loca la les patates així preparades en una font de forn greixada amb mantega, assaona amb sal, pebre, i aboca el brou.
Cou al forn escalfat a 200 graus durant uns 15 a 20 minuts i serveix de seguida perquè el formatge fos no endureixi.
Es pot fer també amb patates grosses


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1927 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: