Risotto al Mascarpone

Ingredients

  • 1 ceba, finament picada
  • 1 culleradeta de mantega
  • 400 g d'arròs per risotto
  • 2 dl de vi blanc
  • 1 litre de brou calent
  • 150 g de mascarpone
  • 200 g de gambes
  • Parmesà en una peça

4 racions

Elaboració

Salteja la ceba amb la mantega, fins que estigui tova, afegeix l'arròs i fregeix fins que transparenti .
Agrega el vi i deixa que redueixi.
Remena regularment i aboca el brou calent a poc a poc durant la cocció. El temps de cocció és d'aproximadament 18 a 20 minuts.
El risotto ha de quedar al dente.
Afegeix el mascarpone i les gambes, remena i reposa uns minuts.
Serveix, amb encenalls de parmesà fets amb un pelador de verdures repartits pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1467 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: