Hummus de Llenties

Ingredients

  • 100 g de llenties vermelles,
  • 1 gra d'all petit,
  • 3 culleradetes de tahina (pasta de sèsam),
  • 100 g de iogurt natural (o iogurt grec)
  • Oli de sèsam
  • 1 cullerada de sal i pebre,
  • Mitja culleradeta de comí mòlt

4 racions

Elaboració

Esbandeix les llenties en un colador fi, posa ¼ l d'aigua en una olla i fes bulli fins que estiguin cuites, (a foc mitjà uns 15 minuts).
Pela i talla a la meitat l'all.
Tritura amb una batedora de mà, les llenties, la pasta de sèsam, l’all, el iogurt i l’oli de sèsam en un bol, fins a obtenir una pasta ben fina.
Condimenta amb sal, pebre i comí molt.
L'Hummus de Llenties és apropiat, per untar amb pa, com a dip., i per assaonar sopes i salses.
Guardat a la nevera es conserva bé durant una setmana

Notes

Aquesta especialitat de la cuina oriental es prepara, en lloc de cigrons, amb llenties vermelles i tradicionalment s’acompanya amb pa pla. (Pa de Pita)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2568 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
No se com afegir les meves receptes.
No es que seguin res especial, però m'agradaria compartir-ho amb tots vosaltres i sobre tot espero critiques constructives, que es la manera de millorar.
www.cuinadecasameva.blogspot.com
cuina per tots
Quim Lleonart diu:
Amiga Montserrat, per pernjar les teves receptes només cal que vagis a " afegir recepta", i penjis les receptes que vulguis. Quim Lleonart.
Joan Corminas diu:
Amiga Montserrat:
Veig que ja t'ha instruït l'amic Quim, espero que ara ens facis arribar les teves receptes i no et preocupis que encara que siguin senzilles, també ens interessen.
Rep una forta abraçada paqra tu i els teus bessons. joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: