Coixins de pasta de full amb farcit de bolets de tardor

Ingredients

  • 1 paquet quadrat de pasta de full, enrotllat
  • 1 ou
  • 250 g de xampinyons o altres fongs frescos
  • Mitja ceba picada
  • Mitja cullerada de mantega
  • Mitja cullerada de farina
  • 1 dl de vi blanc 1 dl
  • 1 dl de crema
  • Sal i pebre

2 racions

Elaboració

Talla la pasta de full en 8 rectangles de la mateixa mida.
Col•loca un rectangle al damunt de l'altre i pinzella la superfície amb ou.
Pressiona bé les vores amb una forquilla.
Amb la punta d'un ganivet, marca un rectangle més petit, a la superfície del coixí preparat.
Col•loca els coixins de pasta de full en una plata de forn i forneja en el forn prees calfat a 180 graus durant uns 10 a 15 minuts.
Per al farcit, talla els bolets a rodanxes, escalfa la mantega en una paella i en ella ofega la ceba i els bolets, en quant que comencin a enrossir, escampa per sobre, la farina, desglaça amb el vi blanc i deixa reduir una mica, un cop reduït afegeix la crema i assaona amb el pebre i la sal al gust.
Retalla la marca feta sobre els coixins de pasta de full i aixeca les tapes, estén el ragut de bolets en l'interior de cada coixí i després torna a posar la tapa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1421 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: