Sopa de miso i salmó fresc amb arròs i ceps

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres supremes fresques de salmó (demaneu que us les preparin a la peixateria i que us guardin les espinades.
  • Tres cullerades soperes de miso.
  • 300 grams d'arròs blanc prèviament bullit i guardat.
  • Un grapat de ceps secs.
  • Un potet de crema de llet.
  • Una llima
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una cassola baixa posem a desfer les cullerades de miso amb tres dits d'aigua i un polsim de sal. Un cop desfet afegim les espinades de salmó i deixem que bulli uns dos minuts. Tot seguit afegim els ceps secs, espremem el suc de la llima dins la sopa i afegim amb cura les supremes de salmó, de manera que quedi la pell cap amunt. Deixem que bulli a foc mitjà de mica en mica, sacsejant la cassola de tant en tant. Quan les supremes comencin a prendre la consistència desitjada, treurem les espinades de la sopa i afegirem un raig de crema de llet i un raig d'oli d'oliva. Seguim coent sacsejant la cassola fins que les supremes estiguin cuites. (uns 15 minuts).
Muntem el plat. En primer lloc posem les supremes de salmó sobre una fusta i en retirem la pell (que sortirà molt fàcilment). En un plat fondo posem dues cullerades soperes d'arròs blanc cuit, hi esmicolem salmó per sobre, una cullerada de bolets i tot seguit hi aboquem la sopa de miso fins a cobrir la meitat del plat. Boníssim!

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1806 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: