Magret d'ànec amb cireres saltejades i el seu suc

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Magrets d’ànec d’uns 600 g cadascun
  • 1/2 Kg de cireres (fora de temporada les cireres poden ser substituides per confiture casolana)
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Fem uns talls al magret a la banda de la pell formant una xarxa.
Després, el salpebrem.
S'escalfa una paella o una planxa sense oli i s'hi posen les peces de magret per la part de la pell.
La paella o planxa ha d'estar calenta, però no massa, perquè es vagi desfent el greix que hi ha sota la pell però sense que aquesta es cremi massa ràpidament: amb 5 minuts per aquesta banda n'hi ha prou.
Seguidament, es tomba i es deixa fer 1 minut per l'altra cara. Ja es pot servir, excepte que us agradi la carn molt feta, però aleshores millor que mengeu un altre tipus de peça perquè aquesta, si es fa massa, perd molt.
Per acompanyar la carn, amb la seva salsa saltegem unes cireres senseres, uns 3 minuts i a una part d’elles, els hi traiem el pinyols i ho triturem fins que quedi com una salsa.
Per emplata, el magret a talls de més o menys, 1 cm per sobre la salsa de cireres i al costat les cireres senseres.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2467 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: