Llom de bacallà a la brasa o planxa amb escalivats

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llom de bacallà d’uns 250g- 300 g
  • Pebrot vermell i albergínia escalivats ( comprat fet, ja marques de qualitat i per un acompanyament , hi ha un bon estalvi de feina )
  • Oli i sal
  • All i julivert.

1 racions

Elaboració

-Deixeu el tall de llom de bacallà en remull un parell de dies. Tenim l’opció de comprar-lo al mercat per coure’l directament. Jo, he utilitzat aquesta opció. També es pot comprar congelat i el dia abans el treiem del congelador ( avui hi han congelats de molt bona qualitat )
-Prepareu unes bones brases i coeu el bacallà sobre unes graelles, amb un bon raig d'oli. TAMBÉ ES POT FER A LA PLANXA . Fer-lo a la brasa en un pis és complicat. Jo, l'he fet a la planxa.
-Saleu el tall de bacallà al gust i deixeu-lo a les brases fins que comenci a agafar un bonic color daurat.Uns 8 o 10 minuts.
- Fem una picada fina d'all i julivert.
-Com acompanyament una mica de pebrot vermell i albergínia escalivats.I posem sobre el bacallà la picada d'all i julivert.
-Queda molt bé sevir-lo en una pissarra en lloc d’un plat ( la ventatge és que pots calentar la pissarra i així el bacallà no es refreda tan ràpit ).

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2700 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: