Canelons cruixents de confit d'ànec amb beixamel de foie i parmesà

Categoria:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per els canelons de confit d’ànec:

  • 4 Unitats de pasta filo per canelons (2 canelons per persona)
  • 1 Cuixa amb el sobrecuix d'ànec comprat confitat amb el greix
  • 2 Escalunyes
  • 50 cc de Crema de llet
  • Oli d'oliva

Per a la beixamel de foie:

  • 1 Ceba
  • 40 g de Mantega
  • 40 g de Farina refinada
  • 300 cl de Llet sencera
  • 1 g de Nou moscada ratllada
  • Sal
  • Pebre blanc
  • 50g de Foie micuit
  • 30 g de Formatge parmesà ratllat

2 racions

Utensilis

Túrmix

Elaboració

Per els canelons de confit d’ànec:

En un cassó amb una mica de greix d'ànec sofregim les escalunyes ben picades.
Quan estiguin dauradetes, hi afegim la cuixa d'ànec amb el sobrecuix prèviament esmicolat i la crema de llet.
Ho deixem sofregir durant uns 5 minuts.
Després, ho posem en un bol i ho triturem amb el túrmix, uns 2 minuts.
Enrotllem la pasta filo amb el sofregit d'ànec i ho emboliquem fent els canelons
Reservem els canalons

Per fer la beixamel de foie :

Posem part de la mantega en una cassola de fons antiadherent.
Sofregim la ceba fins que sigui ben rossa.
Afegim la resta de la mantega i quan s'hagi desfet hi afegim la farina.
Deixem que es cogui fins que no faci olor de farina i sigui rossa.
Posem la llet en un cassó i la bullim amb la nou moscada, el pebre blanc i el foie micuit.
Després, l’afegim en un cassó i ho remenem amb una espàtula.
Finalment, ho deixem coure tot fins que la beixamel es desenganxi de les parets del cassó. En total són uns 30 minuts.

Per acabar:

Agafem els canelons que haviem reservat i els anem posant en una font de forn lleugerament amb greix de l’anec confitat (així no s'enganxaran). Posem a sobre la beixamel i el formatge. El temps de forn ja precalentat a 200 graus és d’uns 10 minuts.
Emplatem 2 canalons trets del forn per persona i hi ratllem una mica de parmesà per sobre.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4636 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: