Salmó amb trinxat i espinacs frescos

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Talls de salmó fresc del llom d’uns ( 1 tall d’uns 150 g per persona )
  • 1 Bossa d’espinacs frescos i nets.
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt.

Per el trinxat:

  • 1 Col verda petita
  • 25 g de cansalada viada
  • 2 patates mitjanas
  • 2 grans d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

2 racions

Elaboració

Per el trinxat:

-Netegem la col, fulla a fulla. Pelem les patates i les tallem a daus.
-Ho posem tot a bullir amb un pols de sal durant uns 30 minuts. Ho escorrem.
-En una paella amb oli sofregim la cansalada viada tallada a trossos molt petits amb els alls laminats i una mica de pebre.
-Col•loquem la patata i la col a la paella amb la cansalada i ho anem trinxant amb una forquilla.
-Finalment, hi donem un parell de voltes. Rectifiquem de sal i pebre.
-Reservem al trinxat.
Per el salmó i espinacs:
-Posem els talls de llom a la planxa amb espinacs frescos en un costat, amb la planxa ja calenta i molt poc oli.
-Li donem volta i volta, mirant que no quedi molt cuit. El salpebrarem. Són uns 3 – 4 minuts .
Per emplatar:
-En un plat, hi posem un motlle d’aquest rodons i l’omplim de trinxat, a sobre i posem 1 tall de llom de salmó i els espinacs.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1264 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: