Estofat Vegetaria amb Bolets i Patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 g de patates
  • Mixt cogombre
  • 400 g de xampinyons, petits o fongs del temps
  • 1 manat de cebes verdes
  • 2 cullerades de mantega
  • ¼ de litre de brou de verdures
  • ½ manat d'herbes (anet, julivert, borratja)
  • 125 g de crema fresca
  • Sal i pebre
  • Comí en pols

4 racions

Elaboració

Pela, renta i talla a daus de 2 cm les patates.
Pela el cogombre, talla per la meitat longitudinalment, treu les llavors i talla el cogombre transversalment en rodanxes d'1 cm de gruix.
Neteja els xampinyons i talla els extrems de les tiges, talla els bolets grans a meitats i deixa els petits sencers.
Renta les cebes tendres, treu les arrels i elimina les fulles mortes, talla al llarg i pica en trossos d'1 a 2 cm.
Fon la mantega en una cassola, afegeix les patates i fregeix durant 2 minuts, grega els xampinyons i cuina durant 1 minut, afegeix la ceba i el cogombre i fregeix breument, afegeix el brou vegetal, redueix el foc i cuina, tapat, de 15 a 20 minuts o fins que les patates estiguin cuites
Esbandeix les herbes, agita per què s’assequin i pica finament.
Afegeix la crema fresca i les herbes aromàtiques a l'estofat, assaona al gust, amb sal, pebre, comí i pebre vermell. Cuina tot junt, uns instant, perquè es barregin totes les aromes.

Notes

En comptes de xampinyons es poden usar bolets del temps o secs


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2412 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: