Cloïsses al vapor al forn de brasa amb emulsió d’all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Kg de cloïsses fresques
- Aigua freda
- Sal gruixuda
- 5 grills d’all
- Julivert
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
-Poso les cloïsses en aigua freda. Hi tirem sal gruixuda. Això, fa que les cloïsses treguin la sorra i s'obrin una mica. Entre 15 i 20 minuts.
-Faig una emulsió d’all i julivert: Pico molt bé l’all i el julivert. Ho poso en el pot d’una batedora, amb oli d’oliva i ho batim fins que quedi bastant líquit. Tot el procés, són uns 7 minuts.
-Agafo una cassola petita de ferro, per anar al forn, hi poso les cloïsses. Poso la cassola al forn, de tant en tant , remoc la cassola i miro si les cloïsses estan obertes. Són uns 15 minuts.
-Trec la cassola, posanti un raig de l’emulsió d’all i julivert.
-Servim amb la mateixa cassola.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1787 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.