Cloïsses al vapor al forn de brasa amb emulsió d’all i julivert

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de cloïsses fresques
  • Aigua freda
  • Sal gruixuda
  • 5 grills d’all
  • Julivert
  • Oli d’oliva

4 racions

Elaboració

-Poso les cloïsses en aigua freda. Hi tirem sal gruixuda. Això, fa que les cloïsses treguin la sorra i s'obrin una mica. Entre 15 i 20 minuts.
-Faig una emulsió d’all i julivert: Pico molt bé l’all i el julivert. Ho poso en el pot d’una batedora, amb oli d’oliva i ho batim fins que quedi bastant líquit. Tot el procés, són uns 7 minuts.
-Agafo una cassola petita de ferro, per anar al forn, hi poso les cloïsses. Poso la cassola al forn, de tant en tant , remoc la cassola i miro si les cloïsses estan obertes. Són uns 15 minuts.
-Trec la cassola, posanti un raig de l’emulsió d’all i julivert.
-Servim amb la mateixa cassola.

40min


Recepta de cuina de Cloïsses al vapor al forn de brasa amb emulsió d’all i julivert
Les cloïsses en aigua freda perquè tregin la sorra i s'obrin una mica.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Cloïsses al vapor al forn de brasa amb emulsió d’all i julivert
En el plat per degustar-les
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1787 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: