Peix espasa (emperador) amb fonoll i pesto de tomàquet sec

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de Peix espasa (emperador) fresc
  • 1 Bulb de fonoll
  • 1 Llimona
  • 20 g de Formatge ratllat
  • Oli d’oliva
  • Sal

Per al pesto de tomàquet sec:

  • 80 g de Tomàquets assecats
  • 1/2 Tassa d'aigua per hidratar els tomàquetsles
  • 1 All petit
  • 1 Cullerada sopera de pinyons
  • 30 g de Parmesà
  • 1 Got d'oli
  • Una mica de sal i de pebre

1 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

Pel pesto de tomàquet sec:

Primer de tot hidratem els tomàquets secs remullant-los en aigua calenta. Ho deixem almenys mitja horeta mínim.
Quan els tomàquets estiguin hidratats procedim a preparar el pesto. Triturem tots els ingredients amb la batedora (si ens queda massa espès, el podem diluir amb més aigua de remullar les tomates o amb més oli). Són uns 10 minuts.
En el temps total d’elaboració del plat, no tinc en compte els 30 o 40 minuts d’hidratar els tomàquets.

Pel peix espasa i el fonoll:

En una paella amb una mica d’oli, coem el peix espasa. Uns 3 minuts per costat. No ha de quedar massa fet, quedaria ressec.
Tallem el bulb de fonoll a làmines, i hi posem un raig de llimona, per sobre formatge ratllat.
Emplatem:
Posem el peix, el fonoll preparat, una mica de sal i la salsa pesto amb tomàquet sec.

20min


Recepta de cuina de Peix espasa (emperador) amb fonoll i pesto de tomàquet sec
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2290 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: